lördag 19 mars 2011

Gorillafamiljen!!!

Tyra kan nu stå själv korta stunder! Men att gå har hon ännu inte kommit på hur hon ska göra, eller så kanske det är i viljan det brister. Det går ju så mycket snabbare att krypa. Tyra har lärt sig säga mamma och pappa och med lite vilja kan man tycka att hon kallar sin bror "agga". Hennes aptit efter en veckas magsjuka, är helt enorm. De veckade goa benen är tillbaka!
Tyra har insett att det är skoj att klättra på stolar, pallar, cyklar ja allt som går att komma upp på. Hon är en riktig klätterbuse. Nya favvostället är duschkabinen som hon kryper in i så fort man vänder ryggen till.
Till Kittelfjäll tog vi en tur med vår norrländska släkt. Algot fick precis den uppmärksamhet han alltid önskat sig, alltid någon som vill och kan leka. Men Tyra trivdes inte lika bra. Hon kom på att mamma och pappa är bäst, ingen annan dög. Pappas kusiner fick inte ens titta på henne innan hon började gråta. Vi njöt av skidåknig och trevligt sällskap.

Vi leker väldigt mycket vilda djur här hemma gorillafamiljer, lejonfamiljer eller dinosariefamiljer. Algot funderar mycket på vad olika djur äter och varför. Idag har Algot provat sina slalomskidor i siretorpsbacken, han var jätteduktig och förstod direkt hur han skulle svänga. Sen var det ju toppen att det fanns ett stoppnät längst ner i backen....

Inga kommentarer: